Trykk her

Om Hackerspace NTNU

Hackerspace NTNU er en studentdrevet organisasjon åpen for alle studenter. Vi tilbyr en kreativ arena der studenter fra forskjellige linjer kan få hjelp til å realisere idéene sine i et engasjert og inkluderende miljø. Hos oss finner du ny teknologi til din disposisjon, blant annet droner, 3D-printere og Virtual Reality-utstyr.

Om du er en førsteklassing som trenger hjelp med ditt første Arduino-prosjekt eller en fjerdeklassing som ønsker å lage en 3D-modell av Trondheim, kan vi stille med både utstyr og kompetanse. Vi holder også regelmessig kurs for både nybegynnere og viderekomne innen mange spennende emner.

Kom innom for å se hva vi driver med og slå av en prat. Du finner oss i Drivhuset på NTNU Gløshaugen i IT-byggets sydfløy.

Våre grupper